İyilik Derneği Malatya Temsilciliği Tablet Hediyesinde Bulundu

İyilik Derneği Malatya Temsilciliği yarınların umudu çocuklarımıza salgın şartları içerisinde yaşanan imkansızlıkları aşmak adına İyilik elini uzattı. Yarınımız, geleceğimiz olan yavrularımıza uzaktan eğitimlerine aralıksız devam edebilmeleri maksadıyla tablet desteğinde bulundu.

Malatya İyilik Gönüllüleri, yetim yavrularımıza bugüne kadar samimiyet ve şefkatle pek çok konuda destek olmuştu. İyilik yolculuğunda ellerini Allah’ın emaneti yetimlerimize uzatmaktan hiç vazgeçmeyen Malatya İyilik Gönüllüleri eğitim için ihtiyacı olan otuz yetim ve öksüz kardeşimize tablet hediye ederek onların öğrenme ve gelişimlerine katkı sundu. Ayrıca uzaktan eğitimlerine devam etmekte zorluk yaşayan kardeşlerimizin bu hediyeler ile okullarına ulaşmaları sağlanmış oldu.

İyilik Derneği, bugünden yarına iyiliğe köprü olmaya devam ederken, kuşkusuz bugünü ve yarını ihya edecek olan çocuklarımıza desteklerinden geri durmayacaktır. İyilik gönüllüleri, bağışçılarımızın desteğiyle iyiliğe köprü olma vazifesini yerine getirmeye devam edecek.

İyilik Derneği Malatya Temsilciliği Tablet Hediyesinde Bulundu

• photo1