İyilik Derneği Genel Merkez Yetkililerinden Temsilcilik Ziyareti

Türkiye’de ve dünyada çeşitli bölgelerde iyiliği yaymaya gayret eden temsilciklerimize yönelik ziyaretler gerçekleştirildi.

İyilik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Abdullah Sematay, Genel Sekreterimiz Kamuran Serkan Gürsel, Teşkilatlanma Birim Sorumlumuz M. Safa Asaroğlu’nun Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesinde bulunan temsilciliklerimize gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Ramazan ayında yapılan faaliyetler ile Kurban Bayramı hazırlık süreçleriyle ilgili değerlendirme ve görüşmeler yapıldı. Temsilciliklerimizin öneri ve değerlendirmelerinin de dinlendiği ziyaretlerde İyilik Derneği’nin çalışmalarının geliştirilmesi için gerekli istişarelerde bulunuldu. Yapılan ziyaretler kapsamında Anadolu ve Doğu Anadolu’nun farklı bölgelerine gidildi. Osmaniye, Mersin/Tarsus, Hatay/Payas, Erzin, Dörtyol, İskenderun ve Reyhanlı temsilciklerimiz ziyaret edildi.

İyilik Derneği Genel Sekreterimizin ve Teşkilatlanma Birimimizin gerçekleştirdiği ziyaretlerde temsilciliklerimizin çalışmaları hakkında bilgiler alınırken, çeşitli konularda istişareler gerçekleştirildi.

İyilik Derneği Genel Merkez Yetkililerinden Temsilcilik Ziyareti

• temsilcilik ziyareti (2)
  • temsilcilik ziyareti
  • temsilcilik ziyareti44