İyiliği Dünyanın Dört Bir Yanına Taşıyoruz

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Suriye Telabyad kamplarında zorlu şartlar altında mücadele eden mültecilere gıda yardımında bulunduk.

İyiliğin, yardımlaşmanın, dayanışmanın; birlik ve beraberliğin en çok ihtiyaç duyulduğu bu günlerde Türkiye’nin dört bir yanındaki temsilciliklerimiz ve yurt dışındaki partnerlerimizin de desteğiyle hayırseverlerin yardımları sayesinde ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyoruz.
Yaptığımız faaliyetlerle dünyanın dört bir yanına yardım ulaştırmaya devam ederken Suriye Telabyad bölgesinde bulunan savaş mağduru yüzlerce aileye de gıda yardımında bulunduk. Yapılacak yardımları AFAD ile koordineli bir şekilde bölgeye ulaştırarak, bağışçılarımızın emanetlerini ihtiyaç sahibi kardeşlerimize teslim etmiş olmanın mutluluğunu yaşadık.

İyiliği Dünyanın Dört Bir Yanına Taşıyoruz

• İyilik_Dernegi_suriye (2)