İdlib'i Unutmadık, Unutmuyoruz!

Bu Ramazan İdlib'te bir başka hüzünlü. Savaş mağduru milyonlarca insan, idlibin tepelerinde kurdukları çadırlarda hayatlarını yaşamaya çalışıyorlar. Binlerce çocuk Ramazan yardımlarınızla hayata tutunma mücadelesi veriyor. Biz İyilik Derneği olarak İdlib'i unutmamaya, her an yanlarında olmaya söz verdik. Sözümüzde durmak, bağışlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için de dur durak bilmiyoruz. Bağışlarınız sayesinde un ile doldurulan 4 yeni yardım tırını İdlib’e gönderdik. Bu unlar sayesinde bölgede bulunan ekmek fırınlarında her gün binlerce ekmek hazırlanmaya ve kamplarda kalan Suriyelilere dağıtılmaya başlandı.

İyilik Derneği Malatya Temsilciliği’nin bağışçıları sayesinde de bölgeye ayrıca 400 gıda kolisi ulaştırdı. Gıda yardımları sayesinde kamp alanlarında çadırlarda kalan ihtiyaç sahibi ailelerin biraz olsun yüzü güldü.

İdlib Ramazan 2020 Yardımları

• photo1