Bağışlarınız Gazze’de İyilik Ormanı Oldu

Bağışçılarının yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran İyilik Derneği, Ramazan ayı içerisinde düzenlediği yardım projeleriyle Afrika’dan Arakan’a, Gazze’den Yemen’e kadar farklı bölgelere gıda yardımlarını ulaştırdı. Gazze için düzenlediği iftar yemeği projesinde bağışçılarına özel bir uygulama yaparak her bağışçısı için Gazze’de bir zeytin fidanı dikti.

Asırlar boyunca tufanlara karşı güçlü duran kökleri ile bereketin ve barışın simgesi olan zeytin ağacı, bağışçılarımızın isimlerine özel dikilerek fotoğraflandı. İki ay gibi bir sürede tamamlanan zeytin fidanlarının dikim süreci, İyilik Ormanını oluşturdu. Fidanlarının dikiminin tamamlanmasının ardından her bağışçıya kendisi için dikilen fidan fotoğrafları gönderilerek hatıra olarak saklamaları için güzel bir anı bırakıldı.

Zeytin fidanlarında kendi isimlerini gören İyilik Derneği bağışçıları, mutluluklarını da paylaşarak teşekkürlerini iletti.

Bağışçılarımızdan Gelenler:

“Amin inşallah çok sevindim paylaşımınıza bugün doğum günüm çok mutlu ettiniz bunun haberini vermekle inşallah daha çok vesile oluruz bu güzel yardımlara” Nuran T.

“Güzel bir mutluluk oldu bizim için... Rabbim Mescid-i Aksa'yı ve özgürlüğüne kavuşmuş bir şekilde en yakın zamanda Gazze'yi görmeyi nasip etsin. O zaman gider İyilik Ormanımızdaki fidanımızı da görürüz inşallah “ Muhammed A.

“Böyle güzel bir çalışmalara, salih amellere aracı olduğunuz için bizleri kardeşlerimizle buluşturduğunuz için asıl ben teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun.” Abdullah Y.

“Böyle bir dönüş yapılacağını tahmin etmemiştim. Çok duygulandım Allah razı olsun” Ruken T.

“Gözlerim doldu çok teşekkür ederim. Ne güzel işlere vesile oluyorsunuz ne güzel bir iyilik hareketi bu Allah emeği geçen herkesten razı olsun.” Ceylan D.

“Yaaaa bu çok güzel maşallah Allah razı olsun.” Büşra G.

“Allah sizlerden de razı olsun. Hayır islememize vesile oluyorsunuz. Var olun, sağ olun.” Erhan D.

“Çok mutlu oldum Allah razı olsun” Deniz Ö.

Gazze'de İyilik Fidanları

• photo1