Bayram Sevincini Hep Birlikte Yaşadılar

Bayrama sayılı günler kala Adıyaman genelinde bulunan ve çeşitli mahallelerde ikamet eden minik kardeşlerimizi İyilik Derneği Adıyaman temsilcisi Sami Türk ve iyilik gönüllüleri yalnız bırakmadı.

İyilik Derneği Adıyaman Temsilciliği yıl boyunca ilgilendiği yetimleri bu bayramda da unutmadı. Her yıl olduğu gibi bu Kurban bayramında da yetimlere bayramlık hediye eden Adıyaman Temsilciliği ihtiyaç sahibi yetimlerin yüzlerini güldürdü.

Türkiye genelinde binlerce çocuğa bayramlık hediye eden İyilik Derneği gönüllüleri Kurban bayramı boyunca da yetimlerin yüzlerini güldürmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Sizde bir yetime umut olmak,yüzlerini güldürmek ve bayram sevincine ortak olmak isterseniz https://www.iyilikdernegi.org.tr/bagis/yetim sitesini ziyaret edebilir ve bir yetimin yüzünün gülmesine sebep olabilirsiniz.

Bayram Sevincini Hep Birlikte Yaşadılar

• adıyaman haber (1)