Batı Karadeniz Acil Yardımı

18 Ağustos 2021 tarihinde yola çıkan gıda ve acil insanî yardım malzemeleriyle dolu aracımız, Kızılay'ın Kastamonu'da bulunan geçici lojistik merkezine bugün ulaştı.

Kızılay lojistik merkezine ulaştırılan acil yardım malzemeleri İyilik Derneği Genel Sekreteri Kamuran Serkan Gürsel, Teşkilat Birimi Sorumlumuz M. Safa Asaroğlu ve Sultanbeyli İyilik Derneği Temsilcimiz Ömer Akbulut'un da aralarında bulunduğu iyilik gönüllülerimiz tarafından Kızılay işbirliğiyle Bartın, Sinop ve Kastamonu'da, sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza dağıtılacak.

Sel felaketinin olumsuz etkilerini gidermek ve bölge halkının yaralarını sarmak amacıyla, iyilik gönüllülerimiz bölgede yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Batı Karadeniz Acil Yardımı

• 1 (1)