Başkanımız Mehmet Kayış Anadolu Buluşmalarında Teşekkürlerini İletti

Anadolu Platformu tarafından bu sene Ankara Kızılcahamam’da 14.‘sü düzenlenen Anadolu Buluşmalarının üçüncü gününde İyilik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kayış konuşmasını gerçekleştirdi.

Mehmet Kayış, yaptığı konuşmada Pandemi döneminde devam eden iyilik projelerimizden, bu süreçte yaptıkları fedakarlıklarıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam eden İyilik Gönüllülerimizden ve gelecekteki projelerimizin işleyiş sürecinden bahsetti.

İyilik Gönüllülerimize teşekkür eden Mehmet Kayış, bağışçılarımızla ihtiyaç sahipleri arasında köprü kurma vazifesine devam edeceğimizinde altını çizdi.

Başkanımız Mehmet Kayış Anadolu Buluşmalarında Teşekkürlerini İletti

• Geçmiş Olsun İzmir

30 Ekim Cuma günü İzmir’de yaşanan depremin ardından bölgeye giden İyilik Derneği Genel Merkezi yöneticileri ve İyilik Derneği Manisa Temsilciliği depremzedeleri ziyaret ederek gıda ve hijyen malzemesi yardımlarını ulaştırdı.
  • Arakana İnsani Yardım

Myanmar'daki şiddet olaylarından kaçarak Bangladeş'e sığınan Arakanlı Müslümanlara yönelik yardım faaliyetlerini sürdüren İyilik Derneği, 7 bin adet gıda paketini Arakan kamplarında yaşayan ailelere ulaştırdı.
  • Giresun'un Dereli İlçesine Gıda Yardımları Ulaştırıldı

Giresun'un Dereli ilçesinde da yaşanan sel felaketi sonrası Trabzon Temsilciliğimiz bölgeye ulaşarak yardım paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.
  • İhtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtımı yapıldı

İyilik Derneği Malatya ve Reyhanlı Temsilciliklerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmada ihtiyaç sahibi Suriyeli ve Türk ailelere gıda kolisi dağıtımı yapıldı.