Arakana İnsani Yardım

Myanmar'daki şiddet olaylarından kaçarak Bangladeş'e sığınan Arakanlı Müslümanlara yönelik yardım faaliyetlerini sürdüren İyilik Derneği, 7 bin adet gıda paketini Arakan kamplarında yaşayan ailelere ulaştırdı.

Kurban 2020 organizasyonu kapsamında Arakan kamplarında kurban kesimi yapan İyilik Derneği, yoksullukla mücadele eden Arakan halkına yönelik yardım çalışmalarına devam ediyor. Bağışçıları ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi üstlenen İyilik Derneği, temel gıda malzemelerinin yer aldığı gıda paketlerini Arakan kamplarında yaşayan ailelere teslim etti.

Bangladeş’in Cox's Bazar şehrinde bulunan Arakan Kamplarında hafta başında başlayan yardım dağıtımlarına Cox's Bazar Valisi, Vali Yardımcısı ve Emniyet Müdürü de katıldı. Cox’s Bazar Valisi Md. Kamal Hossain İyilik Derneği’ne bölgede yaptığı yardım çalışmaları için teşekkür etti.

Covid-19 tedbirleri kapsamında açık alanda gerçekleştirilen yardım dağıtımlarında sosyal mesafe kurallarına uyuldu. Myanmar’dan kaçarak Bangladeş’a sığınan Arakanlı Müslümanların Pandemi döneminde bir nebze olsun temel ihtiyaçlarını gidermeyi hedefleyen İyilik Derneği, bağışçılarının yardımlarını binlerce aileye ulaştırma imkânı buldu.

Arakan'a İnsani Yardım

• photo1
  • photo2
  • photo3
  • photo4
  • photo5
  • photo6
  • photo7
  • photo8
  • Geçmiş Olsun İzmir

30 Ekim Cuma günü İzmir’de yaşanan depremin ardından bölgeye giden İyilik Derneği Genel Merkezi yöneticileri ve İyilik Derneği Manisa Temsilciliği depremzedeleri ziyaret ederek gıda ve hijyen malzemesi yardımlarını ulaştırdı.
  • Arakana İnsani Yardım

• Giresun'un Dereli İlçesine Gıda Yardımları Ulaştırıldı

Giresun'un Dereli ilçesinde da yaşanan sel felaketi sonrası Trabzon Temsilciliğimiz bölgeye ulaşarak yardım paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.
  • İhtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtımı yapıldı

İyilik Derneği Malatya ve Reyhanlı Temsilciliklerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmada ihtiyaç sahibi Suriyeli ve Türk ailelere gıda kolisi dağıtımı yapıldı.