2020 Kurban Organizasyonu Kapsamında Ekiplerimizi Yurt Dışına Uğurladık

Pandemi dolayısıyla yurt dışı seyahatlerine gelen sınırlandırmaların ardından İyilik Derneği olarak Afrika'da Somali ve Etiyopya'da ki kurban kesim organizasyonlarımıza  gidecek olan ekiplerimizin eğitimlerini gerçekleştirerek, havalimanına uğurladık.  2020 Kurban  organziasyonu kapsamında vekaletlerini veren bağışçılarımızın kurban kesimlerini gerçekleştirecek olan ekiplerimize yurt dışı kurban süreci hakkında bilgilendirme eğitimimizi gerçekleştirdik.

İyilik Derneği Dış İlişkiler Sorumlusu Metin Çalbay veridiği eğitimde, yurt dışı ekibimizin sorularını yanıtlayarak karşılaşabilecekleri muhtemel sorunlar hakkında çözüm yollarını paylaştı.

Kahvaltı programının ardından başlayan eğitime Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Kayış ile Başkan Vekilimiz Abdullah Semetay' katıldı.

Kurban Bayramından iki gün önce kurban kesimlerini yapacakları ülkelere gidecek olan ekiplerimiz son kontrolleri gerçekleştirerek, bayram sabahı bağışçılarımızın kurban vekaletlerini gerçekleştirmek üzere hazırlıklarını tamamlayacaklar.

2020 Kurban Organizasyonu İçin Ekibimizi Yurt Dışına Uğurladık

• photo1