14. Anadolu Buluşmaları Ankara’da Başladı

Anadolu Platformu tarafından bu yıl 14.sü düzenlenen Anadolu Buluşmalarına, İyilik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kayış ve Yönetim Kurulu üyeleri ile il ve ilçe temsilcilikleri katıldı.

Ankara’da gerçekleştirilen Anadolu Buluşmaları dört gün boyunca devam edecek. “İnsanı Yeniden Düşünmek” üst başlıklı programda insanın siyasi, politik, dini ve felsefi bağlamda değerlendirmeleri yapılacak.

Program katılımcıları için açılan İyilik Derneği standında İyilik Kütüphanesi, Su Kuyusu ve Süt Keçisi projeleri hakkında bilgilendirme yapılarak, dernek çalışmaları hakkında merak edilen sorular yanıtlanacak.

Program içerisinde İyilik Derneği temsilcileri ile bir araya gelen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kayış ve Yönetim Kurulu üyeleri, istişare heyetleriyle birlikte Kurban 2020 organizasyonu sonrası değerlendirmede bulunarak, projelerle ilgili temsilcilerin değerlendirmelerini dinledi.

14. Anadolu Buluşmaları

• photo1