We Extended a Hand of Kindness to Our Rohingya Brothers

01.02.2022

2012 yılında başlayan saldırılar sonrası evlerinden ayrılmak zorunda kalan Arakanlı Müslümanlar baskılar altında yaşam mücadelesi vermeye devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Bangladeş Arakan Kamplarında çıkan yangında 1200 barınak ve 5000'den fazla ev yanarak kül oldu. Arakan kamplarında yaşanan bu drama iyilik gönüllülerimiz duyarsız kalmadı. Büyük acılarla Bangladeş kamplarında yaşam mücadelesi veren Arakanlı yangınzedelere gönüllülerimiz yardım eli uzattı.
Hayatta kalmak için her şeylerini kaybeden ailelere gıda ve battaniye yardımlarımız ulaştırıldı. Dağıtımların devam ettiği kamplarda hala çok sayıda yaşam malzemesine ihtiyaç var. Bangladeş'te kış mevsiminin yaşandığı bugünlerde hava şartları bölgede yaşayan aileleri zorlamaya devam ediyor. Bölgedeki halkın acil battaniye ve gıda yardımına ihtiyacı var.
Göç etmeye zorlanan ve hijyenik olmayan şartlara sahip kamplarda yaşamak zorunda kalan yüzbinlerce Arakanlı insana yardım eli uzatarak, bağışlarınızla destek olabilir, tüm GSM operatörleri üzerinden 4025’e “BAGIS” yazıp mesaj yollayarak da 10₺ yardımda bulunabilirsizin Web sitemiz üzerinden https://www.iyilikdernegi.org.tr/bagis-yap/acil_arakan sayfasından dilediğiniz miktarda bağışta bulunabilirsiniz.

Related Files
1900,00$
1900,00$
2500,00$
3300,00$

This site has been prepared with Aidango Association Business Automation ERP.