İyilik ve Yardımlaşma Derneği Gönül Köprülerini İnşa Etmeye Devam Ediyor

23.08.2021

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bangladeş Arakan kamplarında zorlu şartlar altında mücadele eden mültecilere gıda kolisi yardımında bulundu. İyilik Derneği, uzun yıllardır evlerinden uzakta, bir zulmün içinde çaresizce bekleyen ve sadece dışarıdan gelen yardımlarla hayatlarını sürdürmeye çalışan Bangladeşli mültecileri unutmadı.

Bölgede yapılan faaliyetlerine yıl boyunca, aralıklarla devam ettiklerini belirten, İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mehmet Kayış, ‘’Dünya ve insanlık olarak hep birlikte zor zamanlardan geçiyoruz. Bu bölgede yaşayan, yaşamaya çalışan kardeşlerimiz uzun bir dönem önce evlerinden ve yuvalarından ayrılmak zorunda kaldılar; işlerini, ailelerini, yakınlarını kaybettiler. İyilik Derneği olarak, dünya üzerinde gözümüzün gördüğü, şahitlik ettiğimiz her candan sorumlu olduğumuzu düşünüyor; tüm çabamızı bu yolda güzel ve hayırlı işlerle buluşturmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda hem bizler hem de bizler için sahalarda gerek yurt içi gerekse yurt dışında gece gündüz demeden canla başla çalışmalarını sürdüren temsilcilerimiz ile insanlık adına mücadelemizi sürdürüyor ve gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak istiyoruz. Zor durumda olan ve gücümüzün yettiği yerlere ulaşmaya çalışıyor ve bağışçılarımız aracılığıyla gönül köprüleri kuruyoruz’’ dedi.

Bangladeş’te bir insanlık dramının yaşandığına dikkat çeken Kayış, sözlerine, bölgeye yönelik çalışmalarını daha da yoğunlaştıracaklarını ve bunun içinde ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirterek devam etti.

Related Files
1900,00$
1900,00$
2500,00$
3300,00$

This site has been prepared with Aidango Association Business Automation ERP.