İyilik Derneği Olağanüstü Genel Kurulu Gerçekleştirildi

11.12.2021

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik Derneği) Olağanüstü Genel Kurulu, Anadolu’nun çeşitli illerinden gelen 58 üyenin katılımıyla 11.12.2021 tarihinde İstanbul’da gerçekleşti.

İMECE Yatırım Organizasyonu A.Ş. toplantı salonunda gerçekleştirilen İyilik Derneği Olağanüstü Genel Kurulu’nda İyilik Derneği Kurucu Başkanı Yunus AKSU, önceki dönem Başkanı İbrahim BAHAR ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet KAYIŞ selamlama konuşması yaptı. Mehmet KAYIŞ konuşmasında kendi dönemi boyunca yaptığı faaliyetler hakkında salonda bulunan hâzirûna bilgi verdi.

Selamlama konuşmalarının ardından İyilik Derneği Kurucu Başkanı Yunus AKSU’ya, bir önceki dönem başkanlarımızdan İbrahim BAHAR'a ve Yönetim kurulu üyelerine plaket takdim edildi. Plaket takdimi sonrası yönetim kurulu hatıra fotoğrafı çektirdi. Yönetim kurulu üyeleri tarafından ise genel merkez çalışanlarına sertifika verildi.

Program Divan Heyetinin Seçilmesi, Açılış ve Yoklama, Yönetim Kurulunun Faaliyet Raporunun Okunması ve İbrası, Gelir-Gider Raporlarının Okunması ve Oylanması, Denetim Kurulu Raporunun Okunması ve İbrası, Dernek Organlarının Seçilmesi, Diğer Yazılı ve Sözlü Önergeler ile Dilek ve Temennilerin Görüşülmesi ile devam etti.
Tek liste ile gidilen seçim sonrası yeni yönetim kurulu adına Ömer ÇİÇEK söz alarak, yeni üyeleri sahneye davet etti.

Olağanüstü genel kurul iyi dilek ve temenniler ile son buldu.

Related Files
1900,00$
1900,00$
2500,00$
3300,00$

This site has been prepared with Aidango Association Business Automation ERP.