İyilik Derneği Doğubayazıt Temsilciliğimiz Hayır Pazarı Kurdu

İyilik Derneği Doğubayazıt Temsilciliğinin ihtiyaç sahipleri için düzenlediği hayır pazarı, vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gördü.

Bölgede bulunan ihtiyaç sahipleri için düzenlenen hayır pazarında elektronik eşya, ev tekstil ürünleri, çeyizlik eşya, giyim, ayakkabı ve ev tekstil ürünleri gibi envai çeşit malzemenin yanı sıra esnafın da desteğiyle geniş gıda yelpazesi ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 7 Temmuza kadar haftanın her günü açık olan hayır pazarından elde edilecek gelir bölgedeki ihtiyaç sahiplerine destek için kullanılacak.

Hayır Pazarı sorumlusu ve İyilik Derneği gönüllüsü olan Ahmet EKEMEN “Burada ki hayır pazarını çok sayıda hayır severin desteğiyle birlikte kurduk. Gerek il dışındaki Doğubayazıtlı hemşerilerimiz gerekse burada vatandaşlarımıza hizmet veren çok sayıda esnaf bu hayır pazarının kurulmasında destek oldu. Bizler alışılagelmişin dışında birkaç günlük bir kermes değil uzun süreli bir hayır pazarı düzenleyerek vatandaşlarımızın istifadesine sunduk. Bu sayede yıl boyunca hemşerilerimize gıda desteği, yetim bayramlık desteği ve nakdi desteklerimizi ulaştırmış olacağız. ”dedi.

Tuhafiyeciler caddesinde açılan hayır pazarına İlçe Müftüsü İbrahim YİĞİT, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Mehmet ARVAS, Kızılay Başkanı Kemal ŞAHİN, İyilik Derneği Doğubayazıt Temsilcimiz Ahmet UNÜS ve iyilik gönüllülerimizin de katılımıyla dualarla yapıldı.

Related Files
Would you like to share this content on your social media accounts?
1900,00$
1900,00$
2500,00$
3300,00$

This site has been prepared with Aidango Association Business Automation ERP.