İyiliği Ulaştırdık, Bereketi Paylaştık!

Nisan ayında kardeşliğimizi 59 temsilciliğimizle birlikte, başta Türkiye olmak üzere yeryüzünün çeşitli noktalarında bizleri bekleyen ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.

Türkiye’de gece gündüz demeden, kapı kapı dolaşarak, on binlerce aileye aylık kumanya paketleri, adak, akika kurbanları, yetim bayramlık kıyafetleri ve sıcak yemek yardımlarıyla mağdur kardeşlerimizin yüzlerini güldürmeye vesile olduk.

Zulme uğramış kardeşlerimizi yine unutmadık.
İyilik gönüllülerimizin yoğun desteğiyle Mali, Uganda, Bangladeş, Çad, Suriye, Filistin ve Afganistan’da binlerce kişilik kumanya yardımı, iftar sofraları, yetim bayramlık dağıtımlarını mazlum kardeşlerimize ulaştırdık.

Bosna – Hersek, Makedonya, Kosova, Filistin ve Afganistan’da her yıl coşkuyla kurduğumuz 15. Ramazan Dünya Yetimler Günü Kardeşlik Sofralarımızı bu yılda genç iyilik gönüllülerimizle birlikte yetimler için özenle kurduk.

Zekat, fidye, fitre ve sadaka emanetlerinizi, ihtiyaç sahiplerine teslim ettik.

18.Etap Süt Keçisi dağıtımını tamamladığımız Çad’da, susuz kalmış gönüller için su kuyusu açılışları, medreselerde hafızlık eğitimi gören çocuklarımıza Kur’an-ı Kerim dağıtımı gerçekleştirdik. Çocuklara oyuncak hediyelerini ulaştırırken; aynı zamanda Çad’da bulunan Türkiye Büyükelçiliği, Maarif Vakfı ve TİKA ziyaretlerinde bulunduk.

Zor günler yaşayan Lübnan’daki kardeşlerimizi de unutmadık ve hazırladığımız tonlarca gıda yardımını Mersin Liman’ından Lübnan’a uğurladık.

Çok sayıda ulusal ve yerel basın sitesinde faaliyetlerimiz hakkında haberlerde yer aldık.

Bizlere destek olarak Ramazan heyecanını iyilikle paylaşan tüm bağışçılarımıza ve iyilik yolunda gece gündüz demeden çalışan tüm İyilik Gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerle…

Related Files
  • RAMAZAN BANGLADEŞ (3).jpeg
  • RAMAZAN BANGLADEŞ (4).jpeg
  • RAMAZAN BANGLADEŞ (5).jpeg
  • RAMAZAN BANGLADEŞ (6).jpeg
  • RAMAZAN BANGLADEŞ (1).jpeg
  • RAMAZAN BANGLADEŞ (2).jpg
  • RAMAZAN BANGLADEŞ (3).jpg
  • RAMAZAN BANGLADEŞ (1).jpg
1900,00$
1900,00$
2500,00$
3300,00$

This site has been prepared with Aidango Association Business Automation ERP.