Goodness Association Completes Renovation of Two More Village Schools in Doğubayazıt

28.09.2021

Ağrı sınırları içerisinde Doğubayazıt ilçesinin Örtülü Köyü’nde bulunan, Örtülü İlkokulu ve Örtülü Anaokulu tadilat projeleri İyilik Derneği ve gönüllüleri tarafından tamamlandı.
Örtülü İlkokulu ve Anaokulu iç ve dış cephesi yıpranmış, lavaboları tamamen kullanılmaz ve atıl durumda idi. Öğrenciler önceleri lavabo ihtiyaçları için ders aralarında evlerine kadar koşarak gitmek zorunda kalıyordu. İyilik gönüllülerinin yoğun çalışmaları sonucu okulların kanalizasyon problemi de çözüldü. Eğitim yuvalarımızın iç ve dış cephelerinde tadilat yapan İyilik Derneği ve gönüllüleri, çocuklara kırtasiye desteği de sağladı.
Onarılan okulların açılış törenine, İlçe MEB Müdürü İhsan Kösen, İlçe Şube Müdürü Veysel Gümüş, Okul Müdürü Kenan Berge, Gönüllü Dostlar Derneği Başkanı Doğan Yıldız, DAK Arama Kurtarma Başkanı Mehmet Sebih Tanrıverdi ile köy muhtarı ve halk katılım sağladı.
Proje sonunda açılış törenine katılan İlçe MEB Müdürü, İlçe MEB Şube Müdürü İyilik Derneği Ağrı Doğubayazıt Temsilciliği ve gönüllüleri, köy muhtarı ve halk birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Related Files
1900,00$
1900,00$
2500,00$
3300,00$

This site has been prepared with Aidango Association Business Automation ERP.