• Dairy Goat Share

Süt Keçisi kampanyasıyla, Afrika'da bir aileye iki dişi bir teke 3 süt keçisi hediye ederek, onlara yaşamlarını sürdürmek için kalıcı gelir kaynağı sağlıyoruz. Bir ailenin geçimini katkı sağlamak ve orta vadede hayvancılık yapabilmesi için planladığımız 3 adet süt keçisi bedeli 2.400'TL’dir.

800,00 TL
    Total Price
    800,00 TL
    Cutting Location
    Shareholder Information
    1. Share

Afrika'da Süt Keçisi Projesi Kapsamında Yoksullukla Mücadele Ediyoruz

Siyasi ve ekonomik nedenlerle sürekli varlık içinde yokluk çeken, muhtaç durumdaki Afrikalı kardeşlerimiz için yapabileceğimiz çok şey var. Desteklerinizle bu kardeşlerimizin yüzlerini güldürebilir, onların geleceğine umut olabiliriz.

Süt Keçisi kampanyasıyla bir aileye 3 süt keçisi hediye ediyor, onlara yaşamlarını sürdürmek için kalıcı gelir kaynağı sağlıyoruz. Bu sayede aileler kendi geçimlerini sağlayabiliyor ve herhangi bir yardım olmadan hayatlarını idame ettirebiliyorlar.

Süt keçisi kampanyası ''balık tutmayı öğretmek'' ve kalıcı geçim kaynağı sağlamak için oldukça önemli bir projedir.

Afrikalı kardeşlerimize yapacağınız süt keçisi bağışları sayesinde ihtiyaç sahibi aileler, geleceğe güvenle bakacak kendilerine olan inançları ve güvenleri artacaktır.

Bir ailenin geçimini katkı sağlamak ve orta vadede hayvancılık yapabilmesi için planladığımız 3 adet süt keçisi bedeli 2.400'TL’dir. Yani her bir keçinin maliyeti 800 TL’dir. Dilerseniz bir tane dilerseniz üç tane ya da dilediğiniz kadar adet süt keçisi bağışı yapabilirsiniz. Süt keçileri özellikle yetim, dul ve fakirliği bariz bir şekilde ortada olan, aileleri içerisinden tespitleri özenle ve yerinde yapılarak belirlenmektedir. Hediye edilen keçiler bizzat derneğimiz yetkililerince teslim edildikten sonra kayıt altına alınmakta ve Afrikalı partner kuruluş ve yetkililerce uzun süreli takip edilmektedir.

İyilik Derneği olarak 20 bini aşkın süt keçisi bağışını bağışçılarımız adına Afrikalı kardeşlerimize ulaştırdık.

Proje kapsamında süt keçileri ailelere teslim edilirken bağışçı isimlerinin bulunduğu isim tabelaları ile fotoğraflar çekilerek bağışçılarımıza SMS yoluyla gönderilmektedir.

Siz de aşağıdaki yöntemlerle süt keçisi bağışında bulunabilirsiniz;

Süt Keçisi bağışında bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “İsim-Soyisim, Telefon Numarası ve Süt Keçisi” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

Ayrıntılı bilgi için 0 850 777 33 44 no’lu hattan derneğimize ulaşabilir, görevli arkadaşlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

This site has been prepared with Aidango Association Business Automation ERP.