Bombalarla Yıktılar, Kitaplarla İnşa Edeceğiz

Suriye’deki İyilik Okullarına Kütüphane Kampanyası Suriye’de saldırıya maruz kalan sadece insanlar ve binalar değil, bizim de parçası olduğumuz büyük bir kültür ve medeniyet. Bu bilgi ve birikimi ayakta tutarak genç dimağlarda yaşatmak için; İyilik Derneği olarak, Milli Eğitim Bakanlığı ve AFAD işbirliğiyle Suriye’nin Azez, Afrin, Cerablus, El Bab, ve kırsallarındaki “İyilik Okullarına Kütüphane Kampanyası” başlattık.

Gelin yaşanan gaddarlığa ve yıkıcı teknolojiye en güzel cevabı erdemli ve bilgili bir nesil ile verelim. Sizde yapacağınız 2.000 TL’lik bağış ile bir kütüphane kurulmasını sağlayabilir veya küçük bir destek ile yeni bir gelecek inşa etmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Nasıl Bağışta Bulunabilirim?

Suriye İyilik Okulları kapsamında düzenlenen Kütüphane kampanyasına,  online bağış ekranından https://iyilikder.org.tr/onlinebagis/ banka ya da kredi kartıyla bağış yapılabileceğiniz gibi hesap numaralarına yapacağınız Havale/EFT ile ulaştırabilirsiniz.

Online bağış yönteminde dilerseniz 2.000 TL ile 1 kütüphanenin maliyetini karşılayabilir, dilerseniz de cüzi bir miktar ile kütüphane yapımına katkı sağlayabilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Kutuphane” yazarak hangi bağış kampanyamıza destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

Ayrıntılı bilgi için 0 0212 534 68 25 / 26 no’lu telefonlarımızdan derneğimize ulaşabilir, görevli arkadaşlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

İyilik Gönüllüsü Ol