• Özel Gün Yemek Bağışları

2000,00 TL
    Bağış Tipi

ÖZEL GÜN YEMEĞİ

Pandemiyle beraber sevdiklerinizle paylaşamadığınız sevinçlerin burukluğunu hissetmeyin istedik.

Sizin adınıza Düğün, Nişan, Mevlid ve özel günleriniz için Afrika’daki yetimhanelerde, açlıkla, yoklukla, yoksullukla mücadele eden köylerde yemek organizasyonunu düzenliyoruz. Burukluğunuzu mazlumların sevinciyle gidermeyi arzu ediyor, bağışınızla onların bir kap sıcak yemek yiyerek yüzlerinin gülmesine vesile oluyoruz. Ayrıca onların sevincini sizlere iletmenin sözünü veriyoruz.

Siz de Afrika için yapacağınız 100 kişilik yemek bağışı ile çocukların yüzlerini güldürebilir, burukluğunuzu ihtiyaç sahiplerinin gülen yüzü ve hayır dualarıyla dünya ve ahiretiniz için sevince dönüştürebilirsiniz.

Böylesine özel bir yemek davetiyle hayra, hasenata vesile olmak için siz de 2 bin TL tutarındaki bağışınızı yapabilirsiniz. Bağışın açıklama kısmında bağış türünü belirttiğiniz takdirde yemek davetinde verilen bilgiler doğrultusunda hazırlanarak asılacak branda ile yemek organizasyonunu size özel hale getirebiliriz.

Bağışı gerçekleştirmek için web sitemizde yer alan online bağış sayfasından veya EFT/Havale yöntemi ile yapabilir; bankanız aracılığıyla ilgili bağış başlığı altında 2 bin TL tutarındaki bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Detaylı bilgi için 0 850 777 33 44 nolu telefondan merkezimizi arayarak çağrı merkezimizle görüşebilirsiniz.