• İyilikle gönül köprüleri kuruyor, şimdi de yenilenmesi gereken Anadolu'daki okullarımıza el uzatıyoruz.
  • İhtiyaç sahibi öğrencilerimizim eğitim materyallerini karşılamamıza destek olun.
  • Löh yerine Kuran-ı Kerimlerle hafızlık eğitimi görmek için sizin yardımlarınıza ihtiyaçları var.
  • Bombalarla yıktıkları bir medeniyeti kitaplarla yeniden inşa ederken size ihtiyacımız var.
  • İyilik Derneği’nin Burkina Faso ülkesinde, hayırseverler vesilesiyle yapımını planladığı Külliye; içerisinde 50 yatılı...
  • İyilik Okulları Projesiyle, savaşla yıkılan bir ülkenin çocuklarının eğitim hayatlarını ayakta tutmaya çalışıyoruz.