Bağış
Yangın Afet Yardımı

Antalya, Muğla, Mersin, Marmaris Adana, Kocaeli, Kayseri, Osmaniye’de ve daha çok birçok ilde meydana gelen yangınlar neticesinde ülkemizin can damarı olan ormanlar ve yerleşim alanları, izleri uzun müddet kapanmayacak büyük bir felaket ile karşı karşıya kaldı. Birçok köy ve mahalle yangınlar nedeniyle tahliye edildi, vatandaşlarımız evlerini kaybetti.  Alevlerin ortasında kalan hayvanlar telef oldu ve can damarlarımız olan ormanlarımız yok oldu.

Şimdi ise zaman birlik olma, yaraları hep birlikte sarma ve yangından etkilenen vatandaşlarımıza destek olma zamanı oldu. El birliğiyle, sönen ocakları yeniden aydınlatacak, yeşile, doğaya hep birlikte can olacak bu ateşi hep birlikte söndüreceğiz. Destek olmak için tüm GSM operatörleri üzerinden  “YANGIN” yazıp 4025’e SMS göndererek 10 TL bağışta bulunabilir

HIZLI BAĞIŞ
DİĞER BAĞIŞ YÖNTEMLERİ

BANKA HAVALESİYLE BAĞIŞ

Bağışlarınız için aşağıdaki banka bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Bağış sırasında açıklama bilgilerine Ad-Soyad, iletişim ve bağış bilgilerini yazınız

(Örneğin; Batı Karadeniz Acil Yardım - 5xxxxxxxxx  -  AHMET  SEVEN gibi). Belirtilen cep telefonunuza bağışınızın alındığına dair bilgi mesajı gönderilecektir.

**Banka Hesap Numarası girdikten sonra Alıcı Adı kısmına İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yazılmalıdır.

KUVEYT TÜRK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 6187517 - 3
  • IBAN: TR12 0020 5000 0061 8751 7000 03

VAKIFBANK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 00158007301216 983
  • IBAN: TR12 0001 5001 5800 7301 2169 83

ZİRAAT BANKASI (TL)

• ŞUBE: Vatancaddesi Şubesi (960)
  • HESAP: 75892652 5001
  • IBAN: TR60 0001 0009 6075 8926 5250 01

Diğer Banka Hesap Bilgilerimize Ulaşmak İçin Tıklayınız.

TEMSİLCİLİKLER ARACILIĞIYLA BAĞIŞ

Genel Merkezimiz veya temsilciliklerimize başvurarak, makbuz karşılığında bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.