Bağış
Yurtiçi Yetim Sponsorluk

Yurt içi Yetim Hamîlik

Yetim Hamî Projesi

Allah yetimlerin başını okşayan, onlara kol kanat geren insanları eksik etmesin.

Dünya’da her yıl afetler, savaşlar, hastalıklar ve doğal yollarla gerçekleşen ölümler nedeniyle ebeveynlerini kaybeden milyonlarca çocuk var. İyilik Derneği olarak, bize Allah’ın emaneti olan yetimlerin korunması ve desteklenmesi için bağışlarınız sayesinde yıllardır, Türkiye’de, Afrika'da, Filistin’de, Suriye’de, Asya’da (Moğolistan), Balkanlar’da (Makedonya)  yetim çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Yetimlerimiz için dilerseniz, 6 aylık ya da 1 yıllık bağışı peşin yapabileceğiniz gibi, yalnızca 1 aylık tutar ile de yetimlerimize destek olabilir, birden fazla yetime hamî olabilirsiniz.

Derneğimiz hesabına yatırılacak hamîlik ücretleri, veri havuzunda bulunan ve mağdur olduğu tespit edilmiş yetimlerin banka hesap numaralarına aktarılmaktadır.

Banka hesabı açamayan sığınmacı konumundaki yetimlere ise tutanak karşılığında, hamî destek bedelleri aylık olarak düzenli ödenmekte ve tarafınıza bilgi verilmektedir.

Bir yetim için aylık hamîlik bedelimiz 125 TL'dir.

Bağış takip sistemimizde hamîsi olduğunuz yetime aylık olarak aktarılan bedelleri de görebilirsiniz.

YETİM HAMÎLİK FORMU

Web sitemizde yer alan Online Yetim Hamî Formu'nu doldurarak siz de yetim hamîlerimiz  arasına katılarak bir yetimin gülmesine vesile olabilirsiniz.

Formu doldurduğunuzda tarafınıza dönüş yapılacak ve hamîsi olduğunuz yetim bilgileri ve aylık ödemeler bilgi olarak paylaşılacaktır.

YETİM ONLİNE HAMÎ

Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden yetimlerimiz için hamîlik bedelini online olarak ödeyebilirsiniz. SSL güvenlik sertifikası ve 3D ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

YETİM HAVALE EFT İLE HAMÎLİK

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve ……….. Yetim” yazarak hangi bölgedeki yetime hamîlik yapacağınızı belirtmenizi rica ederiz.

AYRINTILI BİLGİ

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

HIZLI BAĞIŞ
DİĞER BAĞIŞ YÖNTEMLERİ

BANKA HAVALESİYLE BAĞIŞ

Bağışlarınız için aşağıdaki banka bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Bağış sırasında açıklama bilgilerine Ad-Soyad, iletişim ve bağış bilgilerini yazınız

(Örneğin;  Su Kuyusu - 5xxxxxxxxx  -  AHMET  SEVEN gibi). Belirtilen cep telefonunuza bağışınızın alındığına dair bilgi mesajı gönderilecektir.

**Banka Hesap Numarası girdikten sonra Alıcı Adı kısmına İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yazılmalıdır.

KUVEYT TÜRK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 6187517 - 3
  • IBAN: TR12 0020 5000 0061 8751 7000 03

VAKIFBANK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 00158007301216 983
  • IBAN: TR12 0001 5001 5800 7301 2169 83

ZİRAAT BANKASI (TL)

• ŞUBE: Vatancaddesi Şubesi (960)
  • HESAP: 75892652 5001
  • IBAN: TR60 0001 0009 6075 8926 5250 01

Diğer Banka Hesap Bilgilerimize Ulaşmak İçin Tıklayınız.

TEMSİLCİLİKLER ARACILIĞIYLA BAĞIŞ

Genel Merkezimiz veya temsilciliklerimize başvurarak, makbuz karşılığında bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.