Bağış
Köy Okulları Yenileme Projesi

KÖY OKULLARI YENİLEME PROJESİ

İyilikle gönül köprüleri kuruyor, şimdi de yenilenmesi gereken Anadolu'daki okullarımıza el uzatıyoruz.

Her yıl yüzlerce çocuk, zorlu şartlar altındaki okullarda eğitim görmek üzere hayatlarında yeni bir yolculuğa çıkıyor. Her birinin ayrı hayalleri ayrı beklentileri ve geleceğe dair birbirinden güzel umutları olduğunu biliyor ve bu umutları yeşertmek, büyütmek üzere hep birlikte elimizi taşın altına koyuyor, ihtiyaç sahibi köy okullarımızı yeniliyoruz. Bu umutlar ve hayallerin ise hepimizin geleceği olduğunu biliyor, işte tam da bu nedenle ülkemizin kıymetli çocuklarının rahat ve konforlu bir alanda eğitim ve öğretim görebilmeleri için onların hayallerini destekliyoruz.

Bu sorumluluğun hepimize ait olduğunu biliyoruz. Destek ve hayırlarınızla çocuklarımızın geleceğine umut olacak, onların daha güzel okullarda, daha güzel sınıflarda eğitim görmelerini sağlayacağız.

KÖY OKULLARI ONLİNE BAĞIŞ

Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen güvenli ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

KÖY OKULLARI HAVALE EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Köy Okulları” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

AYRINTILI BİLGİ

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz

HIZLI BAĞIŞ
DİĞER BAĞIŞ YÖNTEMLERİ

BANKA HAVALESİYLE BAĞIŞ

Bağışlarınız için aşağıdaki banka bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Bağış sırasında açıklama bilgilerine Ad-Soyad, iletişim ve bağış bilgilerini yazınız

(Örneğin; Batı Karadeniz Acil Yardım - 5xxxxxxxxx  -  AHMET  SEVEN gibi). Belirtilen cep telefonunuza bağışınızın alındığına dair bilgi mesajı gönderilecektir.

**Banka Hesap Numarası girdikten sonra Alıcı Adı kısmına İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yazılmalıdır.

KUVEYT TÜRK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 6187517 - 3
  • IBAN: TR12 0020 5000 0061 8751 7000 03

VAKIFBANK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 00158007301216 983
  • IBAN: TR12 0001 5001 5800 7301 2169 83

ZİRAAT BANKASI (TL)

• ŞUBE: Vatancaddesi Şubesi (960)
  • HESAP: 75892652 5001
  • IBAN: TR60 0001 0009 6075 8926 5250 01

Diğer Banka Hesap Bilgilerimize Ulaşmak İçin Tıklayınız.

TEMSİLCİLİKLER ARACILIĞIYLA BAĞIŞ

Genel Merkezimiz veya temsilciliklerimize başvurarak, makbuz karşılığında bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.