Bağış
Kardeş Aile - Serbest

İyilik Derneği, üzerimize vazife olan kardeşliğimizi görünür kılmak ve eyleme dökmek için Kardeş Aile projesini düzenlemektedir. Bizler, Türkiye’de ve dünyada yeryüzünün neresinde olursa olsun kardeşlik hukukunun tesisi için çalışmak, çabalamak zorundayız. Unutmayalım ki ihtiyaç sahibi, mağdur insanların sahipsiz kaldığı bir dünya bizim dünyamız değildir. Tıpkı komşusu aç iken kendi tok yatanın bizden olmadığı gibi…

İnsanlık kardeşlik üzeredir derken, insanlığın kardeş eli ile katledildiğine şahit oluyoruz. İnsanlık, yine insanın yaptığı zulümlere, gözyaşlarına kurban edilmiş durumda. Bize düşen iyilik hareketine katılmak ve insandan insanlığa gönül köprüleri kurmaktır. Bu nedenle gönüller yapmanın, kardeşliğimizi göstermenin tam vaktidir diyor ve ‘Kardeş Aile’ projesini sizlerin desteğiyle sürdürüyoruz.

Amacımız;

• Kardeş Aile projesi, kardeşlerimize kardeş paylarını ulaştırmayı hedeflemektedir.
  • Tüm insanların 'Kardeş’ olduğu bilincini hatırlatmaktır.
  • “Her iyilik bir sadakadır. Kardeşini güler yüzle karşılaman, kovandan ihtiyacı olan bir şeyi kardeşinin kovasına boşaltman da bu tür iyiliklerdendir.’’ Hadisi Şerif’inin muhatapları olduğumuzu unutmamaktır.
  • Muhtaç ve mazlum kardeşlerimizle gönül köprüleri inşa etmektir.
  • Kurduğumuz bu gönül bağlarını idame ettirmektir.

Projenin Kapsamı;

• Barınma, Isınma, Eğitim, Sağlık, Gıda, Giyecek, Yaşlı ve Özürlüler İçin Rehabilitasyon Hizmetleri, Gezi ve Ziyaret programlarını kapsamaktadır.

Kampanya Katılım Bilgileri

Kardeş Aile formunu doldurup adresimize ulaştırmanız gerekmektedir.

Kardeş aile aylık yardım bedeli 200 TL’dir. Bağış tutarını kendiniz belirleyerek bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Kardeş Aile bağışında bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Kardeş Aile” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

Ayrıntılı bilgi için 0 850 777 33 44 no’lu hattan derneğimize ulaşabilir, görevli arkadaşlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

HIZLI BAĞIŞ
DİĞER BAĞIŞ YÖNTEMLERİ

BANKA HAVALESİYLE BAĞIŞ

Bağışlarınız için aşağıdaki banka bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Bağış sırasında açıklama bilgilerine Ad-Soyad, iletişim ve bağış bilgilerini yazınız

(Örneğin; Süt Keçisi - 5xxxxxxxxx  -  AHMET  SEVEN gibi). Belirtilen cep telefonunuza bağışınızın alındığına dair bilgi mesajı gönderilecektir.

**Banka Hesap Numarası girdikten sonra Alıcı Adı kısmına İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yazılmalıdır.

KUVEYT TÜRK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 6187517 - 3
  • IBAN: TR12 0020 5000 0061 8751 7000 03

VAKIFBANK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 00158007301216 983
  • IBAN: TR12 0001 5001 5800 7301 2169 83

ZİRAAT BANKASI (TL)

• ŞUBE: Vatancaddesi Şubesi (960)
  • HESAP: 75892652 5001
  • IBAN: TR60 0001 0009 6075 8926 5250 01

Diğer Banka Hesap Bilgilerimize Ulaşmak İçin Tıklayınız.

TEMSİLCİLİKLER ARACILIĞIYLA BAĞIŞ

Genel Merkezimiz veya temsilciliklerimize başvurarak, makbuz karşılığında bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.