Bağış
Su Kuyusu - 1 Hisse

Afrika'da Bir Su Kuyusu Hisseniz Olsun

Afrika'yı suya kavuşturma çalışmalarımız kapsamında su kuyuları açıyoruz. Bağışlarınız sayesinde Afrika'da temiz su kaynaklarına ulaşamayan binlerce mağdur insan için su kuyuları açıyoruz.

Afrika’nın birçok yerinde onlarca yıldır bebeklerin, çocukların, kadınların sıradan bir günü, içme suyuna ve hijyen için gerekli olan suya duyulan hasretle ve yoksunlukla geçiyor.

Gelin kara kıtanın bahtı kara insanına, açacağınız su kuyuları ile destek olun, onlara sıhhat ve afiyet katmak için su kuyusu kampanyamıza bağışlarınızla ortak olun.

Afrika'da her gün milyonlarca insan kilometrelerce yol yürüyerek en yakındaki su kuyusundan evine su almak için emek veriyor.

Bazı yerlerde ise su kuyusu bulunmadığından dolayı kuraklık ve açlık ölümleri yaşanıyor.

Su Kuyusu havuzumuza 1 hisse ile destek olarak bir su kuyusu açılmasına vesile olabilir, on binlerce insanın istifade etmesini ve ölmeyen bir hayır çeşmesi açılmasını sağlayabilirsiniz.

Bağışınızla beraber açılacak olan su kuyusunun açılışına katkı sağlayan bağışçıların isimlerinin yer aldığı tabelada, bildirilen bağışçı ismi yazılacaktır. Ayrıca su kuyusunun açılışının ardından, kuyunun yapım ve açılış sürecinde çekilen görsel ve videolar bağışçılara iletilecektir.

Afrika'ya Su Kuyusu, bağışında bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

AFRİKA SU KUYUSU ONLİNE BAĞIŞ

Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden 1 Su Kuyusu Hisse bedeli bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen güvenli ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

AFRİKA SU KUYUSU 1 HİSSE HAVALE EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Afrika Su Kuyusu Hisse” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

AYRINTILI BİLGİ

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

HIZLI BAĞIŞ
DİĞER BAĞIŞ YÖNTEMLERİ

BANKA HAVALESİYLE BAĞIŞ

Bağışlarınız için aşağıdaki banka bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Bağış sırasında açıklama bilgilerine Ad-Soyad, iletişim ve bağış bilgilerini yazınız

(Örneğin; Afrika Kurban Vacip  - 5xxxxxxxxx  -  AHMET  SEVEN gibi). Belirtilen cep telefonunuza bağışınızın alındığına dair bilgi mesajı gönderilecektir.

**Banka Hesap Numarası girdikten sonra Alıcı Adı kısmına İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yazılmalıdır.

KUVEYT TÜRK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 6187517 - 3
  • IBAN: TR12 0020 5000 0061 8751 7000 03

VAKIFBANK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 00158007301216 983
  • IBAN: TR12 0001 5001 5800 7301 2169 83

ZİRAAT BANKASI (TL)

• ŞUBE: Vatancaddesi Şubesi (960)
  • HESAP: 75892652 5001
  • IBAN: TR60 0001 0009 6075 8926 5250 01

Diğer Banka Hesap Bilgilerimize Ulaşmak İçin Tıklayınız.

TEMSİLCİLİKLER ARACILIĞIYLA BAĞIŞ

Genel Merkezimiz veya temsilciliklerimize başvurarak, makbuz karşılığında bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.