Bağış
Türkiye Acil Yardımı

Birlikte Aşacağız!

Sel felaketinin açtığı yaraları hep birlikte sarıyoruz.

Ülkemizin içinde bulunduğu zor günleri birlikte aşacak, açılan yaraları hep birlikte saracağız.

Ülkemizin dört bir yanını saran yangın felaketinin ardında şimdi de Batı Karadeniz bölgesi yoğun yağan yağmurlar sonucu sel felaketi yaşadı. Bartın, Kastamonu ve Sinop’ta yaşanan sel felaketiyle birçok mahallede ciddi hasarlar meydana gelmiş, binlerce vatandaşımız sel baskınından etkilenmiştir.

Şimdi birlikte olma ve açılan yaraları yeniden sarma zamanı. Selden etkilenen vatandaşlarımız için gıda ve diğer insani yardım malzemeleriyle bölgeye destek olmak üzere yola çıkıyor ve desteklerinizle birlikte açılan yaraları hep birlikte sarıyoruz.

Şimdi ise zaman birlik olma, yaraları hep birlikte sarma ve seldan etkilenen vatandaşlarımıza destek olma zamanı oldu. El birliğiyle, selden etkilenen evleri yeniden yapacak, ailelerimizi yuvalarına kavuşturacağız. Destek olmak için tüm GSM operatörleri üzerinden  “ACİL” yazıp 4025’e SMS göndererek 10 TL bağışta bulunabilirsiniz.

TÜRKİYE ONLİNE BAĞIŞ

Türkiye içerisinde oluşan acil yardım çalışmalarına destek vermek isterseniz web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

TÜRKİYE HAVALE EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “İsim- Soyisim, Telefon Numarası ve Batı Karadeniz Acil Yardım” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

AYRINTILI BİLGİ

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

HIZLI BAĞIŞ
DİĞER BAĞIŞ YÖNTEMLERİ

BANKA HAVALESİYLE BAĞIŞ

Bağışlarınız için aşağıdaki banka bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Bağış sırasında açıklama bilgilerine Ad-Soyad, iletişim ve bağış bilgilerini yazınız

(Örneğin; Süt Keçisi - 5xxxxxxxxx  -  AHMET  SEVEN gibi). Belirtilen cep telefonunuza bağışınızın alındığına dair bilgi mesajı gönderilecektir.

**Banka Hesap Numarası girdikten sonra Alıcı Adı kısmına İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yazılmalıdır.

KUVEYT TÜRK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 6187517 - 3
  • IBAN: TR12 0020 5000 0061 8751 7000 03

VAKIFBANK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 00158007301216 983
  • IBAN: TR12 0001 5001 5800 7301 2169 83

ZİRAAT BANKASI (TL)

• ŞUBE: Vatancaddesi Şubesi (960)
  • HESAP: 75892652 5001
  • IBAN: TR60 0001 0009 6075 8926 5250 01

Diğer Banka Hesap Bilgilerimize Ulaşmak İçin Tıklayınız.

TEMSİLCİLİKLER ARACILIĞIYLA BAĞIŞ

Genel Merkezimiz veya temsilciliklerimize başvurarak, makbuz karşılığında bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.