Bağış
Ortadoğu - Filistin - Gazze

GAZZE’YE İYİLİKLE UMUT OL

Gazze şeridinde yaşanan olaylar her geçen gün şiddetini artırmaya devam ederken insanlık kendi içindeki sınavını da her gün yeniden vermeye devam ediyor. Solup giden onca can, ailesini, evlerini ve yakınlarını kaybeden onca masum insanın hayatları ise zalim İsrail tarafından acımasızca katlediliyor.

Saldırılar neticesinde acil yardımlara ihtiyaç her geçen gün artarken, binlerce kişi, saldırılar neticesinde ölümle burun buruna geliyor, insanlar hayatlarını kaybediyor, çocuklar öksüz ve yetim kalıyor ya da sakat kalarak hayatlarını engelli olarak devam ettirmek zorunda kalıyorlar. Bölgede yaşayan binlerce Filistinli, engellenen yardım fonları nedeniyle gıda ve ilaç bulmakta zorluk çekiyor.

İyilik derneği olarak sizlerin destekleriyle Filistin Gazze’de Ramazan ayı boyunca gıda kolisi ve kumanya dağıtımlarımız ile yüzlerce kardeşimizin yanında olduk.  Bugün yine ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyor, evleri yıkılan kardeşlerimize ve şehit yakınlarına nakdî yardımlarda bulunmaya devam ediyoruz.

Dünyanın göz yumduğu bu zalimce katliama Dünyanın sessiz kaldığı bu duruma Türkiye'den gönüllülerimizin destekleriyle iyilik eli uzatmaya devam ediyoruz.

FİLİSTİN GAZZE ONLİNE BAĞIŞ

Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen güvenli ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

FİLİSTİN GAZZE HAVALE EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Gazze” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

AYRINTILI BİLGİ

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

HIZLI BAĞIŞ
DİĞER BAĞIŞ YÖNTEMLERİ

BANKA HAVALESİYLE BAĞIŞ

Bağışlarınız için aşağıdaki banka bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Bağış sırasında açıklama bilgilerine Ad-Soyad, iletişim ve bağış bilgilerini yazınız

(Örneğin; Afrika Kurban Vacip  - 5xxxxxxxxx  -  AHMET  SEVEN gibi). Belirtilen cep telefonunuza bağışınızın alındığına dair bilgi mesajı gönderilecektir.

**Banka Hesap Numarası girdikten sonra Alıcı Adı kısmına İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yazılmalıdır.

KUVEYT TÜRK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 6187517 - 3
  • IBAN: TR12 0020 5000 0061 8751 7000 03

VAKIFBANK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 00158007301216 983
  • IBAN: TR12 0001 5001 5800 7301 2169 83

ZİRAAT BANKASI (TL)

• ŞUBE: Vatancaddesi Şubesi (960)
  • HESAP: 75892652 5001
  • IBAN: TR60 0001 0009 6075 8926 5250 01

Diğer Banka Hesap Bilgilerimize Ulaşmak İçin Tıklayınız.

TEMSİLCİLİKLER ARACILIĞIYLA BAĞIŞ

Genel Merkezimiz veya temsilciliklerimize başvurarak, makbuz karşılığında bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.