• KURBAN Vacip

900,00 TL
    Toplam Tutar
    Kesim Yeri
    Aşağıda yer alan formda kurban kimin adına kesilecekse ona ait ad,soyad ve telefon bilgisi zorunludur, eksiksiz doldurunuz. Telefon bilgisini eksiksiz doldurmanız halinde kurban kesimi sonrasında kişiye sms bilgilendirmesi yapmaktayız.
    Hissedar Bilgileri
    Yukarıda adı geçen kişi adına kurban almaya, kesmeye, kestirmeye ve etini dağıtmaya vekaletimi veriyorum.

Kurban’da İyilik Birlikte Mümkün!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da vacip kurbanlarınızı mazlum coğrafyalardaki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıyoruz.

2009 yılından bu yana iyiliğin yeryüzüne yayılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

İyilik Derneği olarak bu yıl Türkiye dâhil toplam 10 ülkede kurban kesimleri gerçekleştirerek, her yıl olduğu gibi bu yıl da kesim görüntülerini telefon üzerinden bağışçılarımıza ulaştıracağız.

Pandemiden kaynaklanan ulaşım koşullarındaki güçlükler nedeniyle bu yıl yurt dışındaki kurban bağışlarınızı;

Afrika’da Nijer, Uganda, Somali, Kamerun, Etiyopya, Burkina Faso’da,

Suriye’de

Gazze’de

Arakan Bangladeş’te ve

Türkiye‘nin belirli bölgelerindeki temsilciliklerimiz aracılığıyla yetim ailelerine ve ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.

İyilik Derneğine online olarak kurban bağışını gerçekleştirmek isteyen bağışçılarımız  https://www.iyilikdernegi.org.tr/bagis/vacip  adresinden vekâletlerini vererek bağışlarını yapabileceklerdir.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Ad/Soyad, Telefon Numarası ve Vacip Kurban” yazarak banka hesap numaralarımıza gönderim sağlayabilirsiniz.

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi ve online bağış desteği alabilirsiniz.

Kurban bağışlarınızı vekalet vererek online bağış ekranlarımızdan ve İyilik Derneği banka hesap numaralarına Havale/EFT ile 20 Temmuz (Bayramın 1.günü) saat 23.59’a kadar dilediğiniz gün ve saatte ulaştırabilirsiniz.

• SOMALİ
  • Suriye (2)